Den Robin Hood 

Tweedehands winkel voor iedereen 

We hebben onze intrede gedaan in een klooster waar we heel veel plaats en mogelijkheden hebben om onze gezinnen nog beter te helpen . Door de vele hardwerkende vrijwilligers en de mooie donaties van mensen met een gouden hart kunnen we een winkel starten die voor iedereen toegankelijk is. 

Wat we met de centen gaan doen die we krijgen voor de kleding met heel kleine prijzen . De werkingskosten betalen dat wil zeggen de energiekosten van het gebouw en de vervoerkosten die we maken om de gratis voeding voor onze voedselbedeling te betalen . Zodat we dit nog lang kunnen blijven doen en onze gezinnen krijgen van ons ook alle voordelen en alle produkten gratis . 

Wij danken ook alle donateurs, sponsors en mensen die zich dagelijks inzetten om dit project mogelijk te maken en te blijven bestaan . 

Groetjes Nathalie en Werner 

We hebben ons pand de Robin Hood gedoopt. Met een mooi concept en een leuk thema helpen we mensen in nood. 

We krijgen donaties van mensen met het hart op de juiste plaats . Wat je zelf niet meer nodig hebt maar zo goed als nieuw is en te mooi om weg te gooien kunnen wij recupereren. 

Een mooie ontmoetingsplaats, een grote plaats voor onze voedselbedeling en natuurlijk onze sociale ecologische winkel zijn er gevestigd. Maar ook een Rap op stap bureau. 

Stilaan krijgt alles een plaatsje en hopen we snel de openingsdatum te kunnen doorgeven . Waarvoor ik hier 'nog eens al mijn vele hardwerkende vrijwilligers een dikke knuffel en een bedankt geef