2de Benefiet Back to the Oldies 

Kasteelstraat 44 Nederbrakel 

11 mei vanaf 17u 30 gaan de deuren open met een heerlijk menu en heel veel ambiance zullen we jullie verwelkomen 

JE KAN OOK AFHALEN EN MEENEMEN EN ONLINE KAARTEN BESTELLEN

Live muziek en discobar tot gat in de nacht !! 

LES ESCARGOTS DE GAND 

Authentieke rock en blues

Les Escargots Rock! Dat gevoel. Ze swingen, ze zijn gezellig en zeer authentiek.  Les Escargots doet wat ze beloven te doen; one, two, three, giene ziever, volle petrol en wreed veel leute!

The Old Rattles

Coverband 60's en 70's

Kaarten :

20 euro voor volwassenen 

10 euro voor de kinderen tot 12 jaar 

Kan je niet aanwezig zijn op de benefiet maar wil je toch graag onze vzw steunen kan je een steunkaart kopen voor 5 euro .

Vraag u kaarten aan 


De benefiet is ten voordele van de vzw om geld in het laatje te brengen . We zoeken al een tijd een leuk pandje waar we onze ingezamelde spullen kunnen uitstallen en waar kansarme gezinnen kunnen komen ruilen .  Waar we een potje koffie of een drankje kunnen aan bieden aan een economische prijs .Waar mensen ook terecht kunnen voor een babbel , want een goed gesprek is ook belangrijk. Hoeveel mensen zijn vereenzaamd en sociaal contact is minstens even belangrijk dan een goede maaltijd en een warme pull.

Waar alle generaties eens kunnen ontsnappen van de harde wereld , kaartje leggen, koffietje drinken, gezelschapsspel kunnen spelen of gewoon eens een babbeltje slaan in een leuke sfeer.